torsdag 10. mars 2011

KrystallerOut of order pga krystallsyken:-/
Tilbake så snart verden står stille igjen!

9 kommentarer:

Trefemtien sa...

Stakkars deg!!! Er det ikke det ene, så er det det andre...
God bedring, håper du blir frisk i en fei...:)

Manne's hverdag sa...

Huff, høres ikke bra ut. Masse god bedring til deg!!!

Hilsen
Marianne

PS!!! Fine bilder. :)

Ramme Alvor sa...

Å nei, den er ille! rart har ikke hørt om denne sjuka før i år..og da har eg hørt om 5 stk på kort tid...noe som går?

Klem og god betdring!

Fra gammelt til nytt sa...

Vet hvordan du har det, har selv hatt denne flere ganger, blir vel kanskje ikke kvitt den, men det er god hjelp å få på "Klinikk for alle". Jeg var superfornøyd etter å ha vært der i 30 minutter, og de fikset det. En god runde i stolen, så var det så godt som over. Har anbefalt det videre til alle jeg høre har det. Verdt et forsøk.

God bedring
Jorunn

Anonym sa...

Uff, hørtes ikke bra ut! Har hørt om bl.a. naprapater som kan "riste på plass" krystallene. Er verdt et forsøk. God bedring!
SiriH

Cathrin sa...

Tusen takk for omtanken dere:)

Fra "Gammelt til nytt": Var hos ØNH på "Klinikk for alle" på Majorstuen i dag og fikk diagnosen. Har fått time hos Balanse-fysioterapauten deres etter påske. Det var første timen hun hadde ledig, men godt å høre at det kan hjelpe selv om det er lenge å vente:)

"Anonym": Går til en veldig flink kiropraktor for en whiplash skade, og hun skulle se hva hun kunne gjøre i morgen:)Takk for tips!

Svimmel, men ved godt mot!

God helg folkens!

MiaNostalgia sa...

Jeg hadde virus på balansenervren for mange år siden og det er visst noe lignende. Ikke noe morsomt! Håper du blir fort bra igjen! Stilige bilder. Ønsker deg god helg på tross av "sykdommen". Klem

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Det var leit at du er rammet av krystallsyken...god bedring.
klem...Ellen

Bente sa...

Dette har jeg hatt også for noen år siden var sykemeldt ca 1/2 år før de fant ut av hva det var, fikk så time på gjøvik heldighvis ganske fort og var kvitt det på en halv time. Kan lett komme tilbake i stressede tider men har da øvelser som får krystallene på plass igjen ved egenhjelp. God bedring til deg, håper fysioterapeuten kan hjelpe deg litt, det er slitsomt å gå sånn helt til påske :o)