fredag 22. mai 2009

Låvefunn del 2Etter siste kupp på låven med det rare i, måtte jeg bare tilbake for å rote enda mere rundt og shoppe litt til*s* Heldigvis var selgeren snill og slapp meg ekslusivt inn;-) Jeg er sikker på at en kan gå der å snoke i flere uker, og oppdage noe nytt og unikt hver gang. Som tidligere nevnt er 90 % søppel, men med noen store godbiter godt gjemt her og der. Låven har vært leid bor i 35 år, - til en samler, som det dessverre "tippet" litt over for. Nå er mannen død, og stedet skal tømmes før nye leietakere tar over.

Jeg er veldig happy over denne fangstrunden også,- bare digger de gamle bakerikassene! Selvsagt begynte det å regne igjen da jeg skulle ha "fotoshoot",- godt tingene skinner fint på egen hånd;-)


Herlige gamle bakerikasser i tre, med jernbeslag,- nam!


Gammel handlekurv som er super til å ha magasiner i! Krakken bak,-ja takk:-)


Noe havner etterhvert i butikken, mens endel finner veien hjem til meg;-)

Det er deilig med slike små gleder i hverdagen, for på hjemmefronten er det heller et steg fram, og to tilbake...Det var et ellers stusselig syn vi ble møtt med da vi kom glade og fornøye fra låven. Øversvømmelse i kjelleren!!! Dette til tross for at vi har investert i og innstalert et fancy EPS system som skal gi deg en garantert tørr kjeller...hmmm...Nå lurer vi på om vanlig drenering heller hadde gjort jobben bedre?
Vannet boblet opp av grunnen som en vannslange under vann...


Godt dette ikke er rom vi har begynt å pusse opp enda...


Men slik kan vi ikke ha det hver gang det regner:-/


Men vi lever enda i troen på at det ordner seg for snille piker!

Ha en fin-fin helg!

7 kommentarer:

Lyst på livet sa...

SÅÅÅÅ mange flotte låvefunn! Og sååå kjedelig med vann i kjelleren!
Håper det ordner seg for dere.

Ha en flott lørdag :-)

Nooria sa...

Fantastiske funn! Er denne låven helt hemmelig eller? ;-)

Såå kjipt med kjelleren!

Crinoline sa...

Hei.At dere greier å holde motet oppe;restaurering av hus og så vann i kjelleren.Håper det ordner seg raskt.Lurer på om vi har vært i samme låve,fordi jeg ble fortalt samme historie.Det var så mye der at jeg ble helt overveldet.Jeg fant litt,men en venninne fant mange deler til et middagsservise.

Therese sa...

Det ordner seg for snille piker!!!
Skikkelig kjedelige å få slike overraskelser, krysser fingrene for at det er noe kan fikses uten for mye "greier".

Flotte skatter du har funnet, sikkert spennende å gå på skattejakt på den låven :O)

Ha en god søndag,
klem

Nina i Paradiset sa...

Ser ut som en spennende låve det der! Mye flott har du ihverfall skaffet deg!! :)

Verre med kjelleren!
Vi drenerer fortsatt, men har kommet ut for flere uventede problemer, og det tar både lenger tid, og blir dyrere enn forventet. Heldigvis er det alt som tyder på at dette er en forsikringssak med hold i, siden det egentlig hadde vært en reklamasjonssak mot de som gjorde grunnarbeidet her. Han som hyret disse arbeiderne har nok tatt navnene med seg i graven, derfor håper vi at forsikringsselskapet er greie.
Vi har ikke vann inne i kjelleren, men en vollgrav rundt sokkelen på huset....! (dreneringen lå 30 cm for høyt oppe på muren!)
Godt at dere får noe rimelig advokathjelp da. Av erfaring så vet jeg at dette overhode ikke er billig!! :?
Ha en flott søndag!!

Shabby Charm sa...

Du er så flink til å finne de rette skattene :) Så kjedelig med vannlekasjen!!! Dere har et bra motto å leve etter da. Man kommer jo ingen vei med å tenke negativt.

Søndagsklem fra Maia

Love Your Homes sa...

Hej Cat,
hoppas ni har haft en bra helg, hos väntas nog ett åskväder när som helst.

Fina fynd du gjort, gillar brödlådorna

Källarproblem i gamla hus känner jag gott igen, man mår icke ge upp....det är till att kavla upp ärmarna och fortsätta.tids nog ordnar allt sig och man har fått många erfarenheter.

Stor klem
Ingela