mandag 9. februar 2009

Match!Etter å ha studert "prøvestripene" i flere lys, kom vi faktisk fram til at den ene fargen vi hadde testet ut, var veldig fin! Og den blir bare bedre og bedre, jo mer jeg får "smakt" på den! Så da er søket avsluttet for denne gang;-) Fargen kommer virkelig ikke til sin rett på bildene, da de er tatt med sterkt arbeidslys... Og med umalte lister og dører, blir det ekstra sprekt..he he.


Veggen her ser ut som en dårlig tricolor is;-)


Valget falt på fargen til høyre, som også ble prøvemalt i hele hjørnet...

Turen gikk derfor rett ned til Maxbo, der maling til badekaret ble kjøpt inn (takk og pris for butikker som er oppe lenger enn til 1800!). Badekaret måtte selvsagt en jomfru-tur innom badet, for å se om det passet der det skulle stå, og selv uten bena kunne vi konstantere at jeg hadde gjort en glimrende målejobb*phui*

Deretter bar det videre inn på soverommet, hvor vi klargjorde det til pussing. Mamma måtte kjøre seg en tur, for hun ville ikke være i huset da jeg skulle pusse og male "det flotte og blanke nye badekaret" som hun sa... Jeg måtte ikke finne på å gjøre det, og som jeg skulle angre!!! Ja da...mødre har heldigvis ikke alltid rett;-)

Det sier seg selv at det å male i et hus under renovering, ikke er det ideelle, da det er støv over alt!!! Men rørlegger står å venter på å få montert det opp, så vi hadde ikke noe valg...det måtte males...Så nå er første strøk tatt, og det kommer til å bli så bra! Selv mamma kunne ikke skjule sin begeistring da hun kom tilbake fra kjøreturen sin med en take away kaffe i hånden,- "Gud så lekkert!"

Hva var det jeg sa? ;-)

We have now found the right pale grey-green colour for our bathroom...Finaly! So I started to paint the new bathtub tonight.. a little bit of a challenge because of all the dust from the renovation...But it has to be finish within wednesday, before the plumber comes. The colour looks a bit different in the pictures than in real life, but it is a match:-) It will work so well with the rest of the house!

13 kommentarer:

Venke sa...

Hei
Er fargen symi? Ligna iallfall. Har den selv på kjøkkenet. Og hvorfor maler dere et nytt badekar? Mulig det står hva dere prøver på lengre ned på bloggen din altså! ;)

H elle K sa...

God morgen, du står på ser jeg.. Blir bare lekkert.. Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Ha en fin dag. Kristin

Love Your Homes sa...

Hej Cat, det ser så fint ut.....rofyllt med den grå nyansen.

Ha det gott,
Ingela

My Wonderworld sa...

Så deilig at fargen er i boks!

Beautiful Living sa...

Cat, fargen dere endte opp med er virkelig nydelig. Er enig med deg, den kommer det til å ta laaang tid å bli lei av! Tenk at du maler badekaret, det har jeg også lyst til! Hvordan går man frem? (mitt badekar er ikke standard materiale, men disse nymotens greiene... Hihihi... Hva kaller man det? Noe plastaktig)

:) Dagny

Therese sa...

Fargen ser kjempefin ut !!! Gud - syntes det er så spennende å følge med her hos deg jeg :D Badekaret er ut som det er laget til badet deres og jeg tror det kommer til å bli lekkert når det blir malt. Og så blir det jo "helt personlig", kanskje bare dere som har det i den fargen!!
Følger med videre jeg ;o)
Ha en god dag!!

My home is my Castle - by Kari sa...

Dette blir LEKKERT !!!
Gleder meg til å se alt ferdig ;)

Klem,Kari

Anettes hus sa...

Wow!! Så flott det blir! Fargen ser kjempe-fin ut! Eeeelsker flisene! (Har lignende på badet selv;)

Klem Anette:)

siren sa...

Kjenner godt igjen det å ikke klare å finne den rette fargen, men ser ut til at det blir et kjempefint bad...blir spennende å se når dere er ferdig!

Ninas Drops sa...

Så spennende da.
Tøft gjort å male badekaret synes jeg.
Gleder meg til å se det ferdigmalte resultatet både på vegg og badekaret.
Drops=)

Cathrine sa...

å dette blir skikkelig lekkert da. de glassvriderene... utrolig vakre.. får man kjøpt slike idag??

Snøstorm sa...

Badet ditt blir helt nydelig. Jeg gleder meg skikkelig til å se det ferdig. :) Hva heter fargen på veggen som du endte opp med da?

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,臺灣情色網,色情,情色電影,色情遊戲,嘟嘟情人色網,麗的色遊戲,情色論壇,色情網站,一葉情貼圖片區,做愛,性愛,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,美女交友,做愛影片A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖