fredag 14. november 2008

Give awayI mangel på spennende prosjekter på hjemmebane å vise til (annet en flyttekaos..thihi), så tenkte jeg at det hadde vært hyggelig med en liten give away:-) Alle som skriver en kommentar på dette innlegget, er med i trekningen av dette koselige hjemmevevde kjøkkenhåndklet fra Elsa K. Bokstaven "M" er brodert med rødt i front og str er 65 x 50 cm. Perfekt til det landlige julekjøkken! Lykke til! (Trekningen skjer på søndag ettermiddag)

21 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Oj det var et fint kjøkkenhåndkle!!!Bare så dumt at jeg aldri har hell med meg...
Ha ei super helg!!
Klem Anne ;)

Bak en Sky sa...

Det kjøkkenhåndklet var kjempe fint!Hadde passet perfekt hjemme hos meg!!;)Krysser fingrene!

Håper du får en fin kveld!;)

Tove sa...

Blir kjekt med jul i nytt hus!!!! Lykke til med alt arbeidet... Kjøkkenhandkleet var vakkert, klart eg er med på denne konkurransen!

Mona. sa...

Åhhh,klart man vil være med......nydelig med monogrammer !! Håper det går bra med dere,midt oppi all flyttesjauen.....masse jobb !!!! Ønsker dere ei super helg...klem fra kalde nord :)

Blå-hvit samlemani sa...

Kjempeflott håndkle... Kunne godt tenkt meg det!

christinasinteriør sa...

Spennede! Klart jeg vil bli med på dette!
Ha ei nydelig helg!

tulla i skogen sa...

så koslig med give away da:-)
og så må jeg si at jeg syns du har et kjempefint hus:-)

ha en fin helg:-)

Randi

sortekatt sa...

Hei.Koselig blogg du har:)Klart jeg må prøve lykken! Kjekt med flytting!?hehe,sikkert bedre når dere er ferdig ja..Ha en finfin helg:)

I huset ved bekken sa...

Å ja , det vil jeg være med på.
Gøy med loddtrekking.
Koselig koppehåndkle.
Mvh Kate

Nr. 5 sa...

Heisann
Selvfølgelig vil jeg være med i trekningen. Veldig fint håndkle, og med den første bokstaven i mitt 'barndomsetternavn' blir det jo ekstra nostalgisk ;)

Ha en finfin lørdag

Klem fra nr. 5

Jorunn sa...

Skikkelig gammeldags og fint håndkle, og fargene er jo helt riktige nå til jul :) Såklart er jeg med i denne trekningen!
Ha en fin helg og lykke til med flytting!
Klem

Anonym sa...

Det var et flott kjøkkenhåndkle.....men som emmas verden sier....jeg har aldri hell med meg så det skjer ikke at jeg vinner noe.
Men det hadde vært fint å ha på kjøkkenet da :)

Ha en flott helg du :)

Metteflette sa...

Dette må jeg være med på!!! M er jo min bokstav! Masse lykke til med flytting! Klem fra Mette

Eddan sa...

Åh vilken fin kökshandduk. Jag tycker den ska få hamna i Sverige jag ;-)!

Trevlig helg!

Kram från Anette

Kreoline sa...

Fant din blogg i dag, nå skal jeg gå gjennom og se på alle fine bilder. Lykke til med flytting, spennende. M står for meg, klem fra Mona.
PS: ser på et bilde og kjenner igjen reportasjen fra huset deres, helt nydelig, dere får det sikkert like nydelig i det nye.

Kreoline sa...

Etter å ha kikket gjennom bloggen så jeg til min overraskelse at du har vært på ferie på Ytrøy, har selv hus i Solund, et paradis på jord.

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Nydelig kjøkkenhåndkle... noe å ønske seg.Såå koselig blogg du har, der er første gang jeg besøker deg, hit kommer jeg tilbake.
Klem...Ellen

Beautiful Living sa...

Jeg vil gjerne vinne! hehe... Nydelig håndkle!

helle - pirettehuset.dk sa...

Fin blog du har! Håber jeg vinder, selvom Norge har nogle mærkværdige toldregler?

Held og lykke med dit forehavende

Maliva`s verden sa...

Oh et kjøkkenhåndkle jeg bare kan drømme om...og itillegg min bokstav...M:)sukk

sexy sa...

情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣,情趣用品,情趣用品,情趣,情趣,A片,A片,情色,A片,A片,情色,A片,A片,情趣用品,A片,情趣用品,A片,情趣用品,a片,情趣用品A片,A片,AV女優,色情,成人,做愛,情色,AIO,視訊聊天室,SEX,聊天室,自拍,AV,情色,成人,情色,aio,sex,成人,情色免費A片,美女視訊,情色交友,免費AV,色情網站,辣妹視訊,美女交友,色情影片,成人影片,成人網站,H漫,18成人,成人圖片,成人漫畫,情色網,日本A片,免費A片下載,性愛情色文學,色情A片,A片下載,色情遊戲,色情影片,色情聊天室,情色電影,免費視訊,免費視訊聊天,免費視訊聊天室,一葉情貼圖片區,情色視訊,免費成人影片,視訊交友,視訊聊天,言情小說,愛情小說,AV片,A漫,AVDVD,情色論壇,視訊美女,AV成人網,成人交友,成人電影,成人貼圖,成人小說,成人文章,成人圖片區,成人遊戲,愛情公寓,情色貼圖,色情小說,情色小說,成人論壇情色貼圖,色情聊天室,情色視訊,情色文學,色情小說,情色小說,臺灣情色網,色情,情色電影,色情遊戲,嘟嘟情人色網,麗的色遊戲,情色論壇,色情網站,一葉情貼圖片區,做愛,性愛,美女視訊,辣妹視訊,視訊聊天室,視訊交友網,免費視訊聊天,美女交友,做愛影片A片,A片,A片下載,做愛,成人電影,.18成人,日本A片,情色小說,情色電影,成人影城,自拍,情色論壇,成人論壇,情色貼圖,情色,免費A片,成人,成人網站,成人圖片,AV女優,成人光碟,色情,色情影片,免費A片下載,SEX,AV,色情網站,本土自拍,性愛,成人影片,情色文學,成人文章,成人圖片區,成人貼圖