tirsdag 1. juli 2014

PeonerSommeren byr på et eventyr av blomster, og hver måned har sin stjerne. Mai var de syndige syrinenes tid, der de hang tungt med hodet og forhekset deg med sin søte duft og dype farge. Jeg gikk med nesen i sky og sniffet inn hvert minste dugg og lot meg forføre av frodige former. Nå er det bare minnene tilbake, og scenen er ryddet klar for en ny hovedrolle: Peonen.

 .


Svulstig og yndig på en gang,- dette er junis favoritt! Jeg var så heldig å få en stor bukett av disse skjønnhetene på bursdagen min av svigers,- plukket fra egen hage. I år hadde blomstringen eksplodert, og de lå som et fluffy babyrosa teppe foran huset...som en rød løper som ønsket velkommen inn. Så vakkert!

Den rause buketten ble delt opp i fire, og plassert i hvert rom i 1. etage,-  godis for flere sanser...mmm! Så gjenstår det å se hva hagen tryller fram i juli,- jeg holder en knapp på rosen...
Mine sommerflørter!

9 kommentarer:

Sogno-N sa...

Невероятно красивые цветы

Lene i Annekset sa...

Så nydelig! Absolutt min sommerfavoritt blant blomstene! :)

MiaNostalgia sa...

Peoner er helt utrolig vakre! :-) En liten stund siden sist jeg var innom hos deg, men siden jeg har fulgt deg sporadisk de siste årene (helt siden jeg selv blogget), så jeg føler jo at jeg "kjenner" deg litt gjennom bloggen din.. :-) Da er det så koselig å se at det går bra med deg... Et STORT gratulerer med skjønne lille Iver!!! Så fiiin han er! Det er virkelig det største i livet å få være så heldig å få barn! :-) Gratulerer også med dagen din på etterskudd! Stor klem

Pool Party in Gurgaon sa...

Hey keep posting such good and meaningful articles.

Gst experts delhi sa...

I can see that you possess a degree of expertise on this subject, I would like to hear much more from you on this subject matter – I have bookmarked this page and will return soon to hear additional about it.

App developers india sa...

Nice Post. All readers will definitely like this post. Looking forward.

Gst Experts Delhi sa...

Keep posting such good and meaningful articles. Good Job.

الصفوة جروب sa...

شركة ورس لمكافحة الحشرات
شركة ورس لرش المبيدات
شركة ورس لمكافحة الحشرات بالاحساء

الصفوة جروب sa...

شركة تنظيف كنب بالقطيف
شركة تنظيف مكيفات بالقطيف
شركة تنظيف مطابخ بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة النمل الابيض بالقطيف