mandag 12. mai 2014

Pom Pom PimpSelv om det ikke er manko på soverom her i huset enda, har vi valgt å ha begge barna sovende inne hos oss. Det føles trygt og godt, og ingenting er som å bli vekket av silkemyke barnekinn og smokketrutnuss som lurer på: "er det morgen nå?". Regelen er soving i egen seng fram til kl 0600,- etter dette er det en rolig start i "storsengen" for alle.

Nå har lillebrors seng også kommet opp her, og Agnes sin sprinkelseng har skiftet side (av en eller annen grunn må jeg ha babyen liggende på ventre side av dobbeltsengen*s*). For å gjøre ommøbleringen så "skånsom" som mulig (vi vil jo ikke at hun skal føle at lillebror tar hennes plass), pimpet jeg den nye sovekroken hennes for å gjøre den litt mere intim og koselig.

Det skulle ikke mere til enn noen pomponger hengt i et "tilfeldig rot" for å definere området. Det funket som bare det, og hun sov seg stolt gjennom den første natten i nytt hjørne som det mest naturligste! Og gjett om det var stas å våkne opp til alle blomstene som snurret forsiktig rundt av trekket fra det åpne vinduet. Rise and shine baby!


Regn i Asker i dag,- ønsker deg en fin ukestart!


2 kommentarer:

Merete - Lys lilla sa...

For et lekkert soverom, sukk!! Og utrolig dekorativt med pomponger. Ønsker deg en fin uke :-)

MiaNostalgia sa...

Det ble kjempefint. Ikke rart lille Agnes liker seg der :-)Lykke til i innspurten på graviditeten. Klem