lørdag 10. mai 2014

Byggeplass og ventetidDen siste måneden har vært veldig tung graviditetsmessig, og kroppen er sliten etter uker med total mangel på søvn. Jeg har fått streng beskjed av jordmor om å hvile og lade opp til fødsel, men det er lettere sagt en gjort når en nærmest bor på en byggeplass med alt det medfører av maskiner, støv og støy,- begge naboene bygger på og renoverer i stor skala. Denne uken har vi derfor flyttet hjem til mamma på Ullern og forsøkt å hente oss inn og få litt ro, selv om vi selvsagt aller helst ville vært hjemme i denne viktige før-tiden.

De første dagene bodde også onkel Erik Magnus hos bestemor, og Agnes kunne i alle fall ikke hatt det bedre,- som hun forguder han! Det er stor stas med besøk fra Japan, og vi håper det ikke blir lenge til neste gang vi ser han igjen:) Ellers har jeg vært sikker på at lille Iver August har vært på vei ut et par ganger nå, men enn så lenge koser han seg inne i magen! Ny kontroll på sykehuset i går viste at han nå har tatt igjen storesøsteren sin både på lengde og vekt- blir nok en liten plugg dette:)

Regnet de siste dagene har gjort mye med hagen vår, og den er merkbart grønnere enn da vi flyttet ut for en uke siden. Syrinene begynner å bli tette og fine og gresset er klart for sin første stuss i år. Planen denne helgen er å male ferdig den ene kortsiden på huset, samt skure stakittgjerdet (takk snille svigers!), så vi krysser fingrene for at skyene nå har tømt seg ferdige for vann i denne omgangen.

Rosebuen som jeg satte opp for et par år siden er også klar for utskiftning,- det lønner seg virkelig å legge litt penger i disse, og ikke bare kjøpe den første og beste en finner har jeg erfart. Billigutgaven fra Jula tålte i alle fall ikke vann og vekt fra plantene etterhvert som de klatret oppover, og den falt helt sammen:/
Så nå håper jeg den nyinnkjøpte fra Krukkegården står litt stautere:) Klatrerosene, eføyen og arkitektens trøst er i alle fall klare for å sno seg rundt buen igjen,- de ser litt triste ut der de ligger spredt utover plenen i påvente av at mamma skrur den nye sammen i skrivende stund. Hva skulle man gjort uten gode hjelpere når magen setter sine begrensninger? Takk!Agnes og Selma koser seg på besøk hos Beste og BestefarØnsker deg en solfylt lørdag!

2 kommentarer:

Lene i Annekset sa...

Ønsker deg fine maidager, og lykke til med det som venter :)

Mette sa...

Nydelig bilde av de to gode vennene :-) Hvor er den søte luen hennes fra? Kjedelig med byggestøy tett på, jeg håper dere får noen rolige dager før den lille kommer (og i tiden etterpå!) Ønsker deg en fortsatt fin dag:-)

klem fra Mette