søndag 2. februar 2014

Hipp hipp hurra!Man blir aldri for gammel for rosa ballonger og sjokoladekake med nonstop! I dag har vi på barnlig vis feiret min kjære mamma som ble 61 år,- hipp, hipp, hurra!!!

 Agnes har hjulpet til med å gjøre spisetuen klar for fest, og bakt deilig kake til bestemor som falt i smak hos store og små,- lille skjønningen min fikk sjokkotrut for første gang, og kledde det:)

Det er aldri lettt å finne gaver til en som har "alt" og som kun ønsker seg klemmer, men jeg tror at den som lillfnis hadde laget gikk rett hjem.

Vi har faktisk feiret to bursdagsbarn i dag, og startet festen tidlig hos lille søte Aurora som ble 3 år! Her fikk Agnes demostrere sine bakeferdigheter på det fine kjøkkenet hennes, og mamsene er enige om at et slikt et ville passe fint her hos oss! Så kan vi jo håpe på at vi planter noen frø som vil gi oss ferdiglagde middager om noen år;-) Sånn sett er det en fin investering*s*.
Ønsker deg en smakfull ukestart!

3 kommentarer:

sjarmerende kusiner sa...

Så koselig :-) God mandag!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilket fint kalas!
Klem,
Regina

Berit sa...

Så ut som et hyggelig selskap for din mor! Og lille Agnes er jo helt skjønn der hun sitter! Koselig med slike små dukker:-)

klem fra Berit