mandag 16. desember 2013

Ukens minioutfitDesember er 31 dager fylt med mye kos og hygge,- vi tenner adventsstaken til frokost hver dag, spiller julemusikk igjen og igjen, og hilser på nissen som sitter så stolt nederst i trappen hver gang vi passerer. Sistnevnte med skrekkblandet fryd:) Dette er også tiden for sosialt samvær, og ukens minioutfit viser hva nissejenta vår skal ha på seg på uformell grøtfest. Hverdagslig, men likevel pyntet.

Strutteskjørtet i blekrosa tyll er fra "Wheat", og er blitt minis favoritt,- hun elsker å snurre rundt og rundt med dette på:) Føler seg sååå fin! Rart hvor tidlig slike ting kommer av seg selv, for hun ble spontant så stolt første gang hun prøvde det på,- helt uten vår påvirkning.

Jakken i rødt med polkadotter er fra "H&M", og de søte hjertelommene matcher skjørtet. Bodyen under med krave er fra "Kappahl" og er i organisk bomull. Elsker disse! I håret kjører vi ekte prinsessese Estelle stil med rød, stor slufse,- også fra "H&M". Rosa nyvaskede Converse rocker det hele opp, og fungerer fint som innesko.
Nå er mamsen bare på leting etter en kul stripete strømpebukse i to knæsje farger for å gjøre antrekket enda sprekere! Hvem får mandelen i grøten i år mon tro? :)

Flott ukestart til deg!


4 kommentarer:

cissemosse sa...

Superskjønn outfit! Du er så flink med klær til jenta di! Og gratulerer masse, masse med baby i magen!!!

Anonym sa...

Ååååå...for et utrolig nydelig antrekk:)
Kan tenke meg det er ei lita prinsesse som blir bare helt skjønn i dette:)
Ønsker deg fortsatt herlig uke
Klem Merete

Marte sa...

Å herlighet, så nydelig! Hun kommer til å bli juleselskapenes prinsesse i dette antrekket :) Ønsker dere en fredfull jul!

Heidi sa...

Herlig antrekk! Elsker polkadotter,så dette likte jeg:-) Kos dere på nissefest!