mandag 11. november 2013

I bevegelsePlanen har hele tiden vært at lille Agnes skulle sove på eget rom når hun ble 1 år, og to senger i ulik størrelse har stått klare der siden hun ble født. Men vi synes det er så utrolig koselig å ha henne liggende i sprinkelsengen sin ved siden av oss, så nå har vi har bestemt oss for at der skal hun få ligge til hun ikke vil det selv lenger;-)
Vi har også innsett at lillfnisen strengt tatt ikke har behov for tre senger på en etage, og den gamle uttrekksengen som stod i hjørnet, har derfor måttet vike plass for en sjeselong. For det er det behov for nå som baby endelig har ro i rumpa til å bli lest for:)
En gammel kommode har også flyttet inn, og snart skal alle de små klærne hennes flyttes over fra stellekommoden og inn hit. Som datter av en radioprogramleder/DJ, må hun selvsagt også ha en egen radio som hun allerede betjener som en proff,- her snakker vi fininnstilling av kanaler den andre mamsen bare kan drømme om å få inn;-)
Den brune puffen brukes flittig til å komme opp og ned i kosekroken, og endelig er hun såpass stødig at vi slipper å sitte med hjertet i halsen hver gang hun kryper opp. Det er helt utrolig hvor mye hun har utviklet seg motorisk de siste mnd,- nå har vi ikke en baby i hus lenger, men et aktivt menneskebarn;-)
Sjeselongen er pimpet med gamle stoffer jeg har funnet på loftet til Hannes foreldre,- bunnputen er trukket med et gammelt dynetrekk sydd i lappeteknikk og med bolsterstriper i blått på andre siden. Flaks at dynemål var endel kortere på begynnelsen av 1900 tallet, og dermed passet perfekt til dette formålet!
Her skal det lekes!!!

God mandag kjære leser,- husk Broen på NRK 21.30:)

5 kommentarer:

Stella sa...

Looooove Agnes room !!
Hugs,Stella

lilou sa...

Beautiful room ! See you , Lilou

Anonym sa...

Wow...for et vakkert prinsesse rom:)
Kan tenke meg Agnes stor koser seg her:)
Skjønner godt at dere vil ha henne inne hos dere:) nyt det, de vokser så fort!
Klem Merete

Lene i Annekset sa...

De blir så fort store, de små! Nyt denne tida! Så flott et rom ho har, likte hva dere hadde gjort med skyvedøra i innlegg under her også! For en skjønn lampe, en sånn må jeg også få tak i til barnebarnet mitt! :) Hilsen Lene

Marens Kristine sa...

Så deilig ett barnerom!! herlig lekent og nostalgisk på samme tid, ho er virkelig ei heldig lita frøken !!