lørdag 30. november 2013

BlåtimenHer i huset har hele familien blitt sylte forkjølet, og ligger rett ut på 2. dagen. Mini har blitt nattrangel (men like blid) og mamsene fortviler over at storvasken som skulle taes i helgen utgår. Den som liksom skulle gi oss en rolig og stressfri start på julehyggen...

Jeg rakk i alle fall å vaske vinduer og henge opp julestjernene i glassverandaen, før øyelokkene føltes som bly, nesen som snabel og halsen som kaktus. Det er enda godt vi har noe koselig å se på nå fra sengekanten:)

Planen var julemarked i morgen, med påfølgende julegranstenning med hornmusikk og gløgg, men det spørs om også dette utgår...i alle fall for denne damen. En kan jo alltids håpe på at varm melk med honning, og CuraMed gjør susen, så vi tar natten til hjelp, og satser på en fin første søndag i advent!


Ønsker dere alle en frisk og fin desember!4 kommentarer:

Anonym sa...

Trist at dere er blitt syke nå....
Ønsker dere masse god bedring:)
Men utrolig koselig stemning hos dere:)
Klem Merete

Vitt hus med svarta knutar sa...

Tråkigt med förkylning, men det bästa är att det brukar gå över ganska fort. Vad fint med stjärnorna på glasverandan!
Önskar dig en fin första adventshelg!
Kram,
Regina

Lene i Annekset sa...

Så fine stjerner du har fått tak i,likte de veldig godt! Så koselig du har gjort det på kontoret ditt! Jeg har også vært syk og har måttet droppe storvasken, men koser meg lell. Stjerna og litt pynt er oppe og i går var jeg på Sissel Kyrjebøs julekonsert og fikk godstemningen. Så nå er mysfaktoren høy her. Riktig god 1 søndag i advent til deg og god bedring! :)

Inger G sa...

Så synd at dere er blitt syke!Passer liksom aldri. God bedring