tirsdag 22. oktober 2013

MinioutfitDet er ikke så mye spennende som skjer på interiørfronten her i gården om dagen, så for å holde liv i bloggen tenkte jeg å ta opp spalten "Ukens minioutfit". Det er ingen hemmelighet at jeg er over gjennomsnittet opptatt av barneklær (hadde jeg bare hatt samme passion for egen garderobe*s*), og synes det er så stas å ha en liten jente å kle opp:)

Denne uken kom høsten for fullt, og lette jakker og tynne sko er byttet ut med tykkere utgaver. Til litt finere anledninger enn playdates på lekelassen, synes vi denne kåpen i pudderrosa fra norske Twins var så skjønn! Jeg liker aller best å støtte og handle norsk design, og blir så glad hver gang jeg kommer over fine kortreiste plagg som dette! Den er i en ullblanding, og har en søt "rødhette-hette" med dusk i enden.

Av skodesign til barn er danskene overlegne (det er jo litt norsk eller?*s*),- og jeg har lagt min elsk på Bisgaard og Angulus. Tidløse i skinn men likevel veldig funskjonelle med en TEX overflate som holder vannet ute. Til denne kåpen har vi valgt konjakk fargede støvletter i skinn fra Angulus, med deilig mykt ullfor inni. Disse skal nok holde mini varm på bena!
Beste holder i skrivende stund på å strikke en nydelig kjole i samme rosafarge, med små "bomber" på (aner ikke hvordan hun får det til!), og med den og et par tykke ull-leggings er vår egen lille Madicken klar til høstfest:)
Ønsker deg en flott tirsdag tross striende regn,- stearinlys gjør susen nå:)

6 kommentarer:

Gårdsjenta sa...

Så utrolig nydelig kåpe!! Og herlig antrekk :) Elsker den fargen der :)

Anonym sa...

Så utrolig nydelig kåpe:) kan tenke meg prinsessen er nydelig i dette lekre antrekket:)
Ønsker deg fortsatt herlig uke og god kveld
Klem Merete

Anno 1924 sa...

Nydelig antrekk! Eldstedatteren hadde akkurat samme type lue da hun var liten:)) Minstejenta har overtatt den etter henne og den er like fin etter 14 år:) Utrolig skjønn!!

vitadrömmarobusigabarn sa...

Åh vilken ljuvlig kappa och skor
Önskar dig en jättefin dag
Kram Tina!

Camilla sa...

Her var det koselig! Besøk meg også, vel! Se for eksempel det populære innlegget mitt om handling: http://camilla-camillasblogg.blogspot.no/2012/09/ok-er-du-klar.html

Anna Scandinavian Cottage sa...

Så flot!!
Min Malva hade de samma skor förra året och vi var väldigt glada för dem.
Och tillykke till babyn!! :)
Mvh, Anna