torsdag 6. juni 2013

Sanselige RomI løpet av september kommer Franciska Munck-Johansen ut med boken Sanselige Rom, og Château de Konstanse er så heldig å få være med i denne:) Fransicka har tidligere gitt ut bøkene Sanselig sommer og Sanselig jul, og hennes tredje bok ser også ut til å bli veldig inspirerende, representert med mange flotte hjem i ulike stiler!

Dette er noe av hva hun selv skriver om prosjektet:

"Sanselige Rom er et utrolig spennende prosjekt. Det er ofte ett eller to rom som skiller seg ekstra ut i et hjem, og denne gang har jeg fått mulighet for å velge ut det beste av det beste. Jeg har gått på oppdagelse blant tusenvis av hjem og har valgt ut masse flotte rom. Resultatet blir en bok stappfull av spennende ideer og vakre bilder fra de mest inspirerende hjem."

Jeg har fått lov til å gi dere en liten sneakpeak  og jeg synes det er ekstra moro at rommet til lille Agnes har fått plass i boken. Det ligger så mange drømmer bak dette og at det nå er tatt i bruk av en liten prinsesse er nesten litt uvirkelig og det største som har hendt oss:)
Du kan lese mer om boken og smugtitte på flere fantastiske hjem på Franciskas egen blogg her, og så sees vi kanksje på lanseringsfesten på ZanZ i Lillestrøm, 5. september, fra kl. 18.00!

Fin torsdag!

Ingen kommentarer: