fredag 14. september 2012

Kan du inte tala?


Selma tar storesøsterrollen sin svært alvorlig og prøver å lære seg babyspråket. Vi har selv "knekt koden" etter tips fra selveste Oprah Winfrey. Hun hadde besøk av en gjest som hadde funnet ut at babyer har et universelt språk bestående av 5 forskjellige gråtelyder. Ganske så interessant, og det stemmer skremmende bra! Her kan du se innslaget på Youtube dersom du er interessert:)
Ellers har helgen startet veldig bra med koselig besøk av kusine Ida. Hun hadde med seg barselgave til lille Agnes,- verdens fiiiineste hjemmestrikket jakke! Jepp,- den er meget bloggbar og kommer selvsagt i et eget minioutfit innlegg senere:)

Fin fredag!

4 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

Så utrolig søt;)
Sannelig tror jeg Agnes må ha en av de mest omfattende strikkegarderobene- blir nesten litt misunnelig;) Vi hører til midtbygda- så vet du det;) Forøvrig er det ei dame her i nærheten som har startet garnbutikk hjemme-huset ligger rett ved Foss gartneri...verdt en tur innom;)

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken fin bild, kanske har Selma knäckt koden för länge sedan=) Vilka fina kläder Agnes har fått, jackan är i en otroligt fin modell. Det är härligt att Kappahl har babykläder i ekologisk bomull. Där köpte jag kläder till en vän som fått en efterlängtad liten tös (de väntade tio år på att hon skulle komma).

Önskar dig en underbar helg!
Kram,
Regina

Marianne Dragon Waagan sa...

Så koselig bilde... skal si Selma tar storesøsterrollen med stoisk ro:)

Ønsker deg flotte høstdager videre:)
Klem Marianne

Anonym sa...

Så koselig å hilse på lille, søte Agnes :)
Hilsen kusine Ida