søndag 2. september 2012

Helgens minioutfit


Vi våknet i dag til deilig solskinn etter en regntung og trøtt natt,- herlig! Vi merker godt at det er blitt høst, for selv om dagen strålte var luften frisk og klar. Agnes har storkost seg ute i vognen sin i flere timer (hvorfor kan hun ikke sove 3 timer i strekk på natten også?*s*), mens mamsene har byttet på å male fasaden sånn halvt i søvne. Her er helgens minioutfit:


Vi sverger fremdeles til ull, ull og ull! Støvrosa jakke og sokker i alpakka strikket av bestemor May. Dette er en del av et søtt sett (body, jakke, lue og sokker) vi fikk i gave før fødselen, men de forskjellige delene er også fine sammen med andre plagg.


Treknapper fra Drops Design

Brunt og rosa er yummi, og under har hun på seg en sparkebukse med praktiske knapper i bena fra Twins (norsk design på sitt beste!) i en ull, nylon, viskose og polyester blanding,- føles helt som babyull, men med god elastikk som holder formen bra.Helt innerst føles økologisk bomull godt,- naturhvit body med krave og ribbestrikket strømpebukse fra Kappahl. Lillesnupp er ellers 5,5 uke i dag og er nå blitt veldig baby,- ikke bare et spedbarn. Hun ler, smiler, følger med, løfter både hode og ben og er veldig tilstede og våken. Nyter hvert sekund:)
Fikk i skrivende stund besøk på kontoret av en nybadet og sniffbar prinsesse,- da kommer en ikke utenom litt tvangskosing sånn rett før første leggetid *smask*
Ha en fin ukestart kjære leser!

(Til info: Ingen av minioutfitinnleggene, med eller uten linker, er sponset på noen måte)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlige bilder og kjempe flotte klær:)
Ha en herlig uke begge to:)

Klem Merete

Blått til lyst sa...

Det var et aldeles nydelig antrekk, skjønne farger og strikkersken kan sitt fag *S* Nå har jeg akkurat strikket Skappelgenser til min nesten voksne datter, men den lille jakken fikk meg rent til å lete etter et lite barn som kunne trenge en bitteliten jakke :-) - Liv

Anonym sa...

Så flott ei frøken...!
Tiden går så fort, - bra dere nyter hvert sekund :-)

Mvh HildeSu

ANETTESHUS.COM sa...

Å, sååååå skjønn!! Nyt !

Største klemmen
ANETTE