fredag 3. august 2012

The Nanny dog


Selma er stolt storesøster, og jeg skjønner hvorfor rasen går under navnet "The Nanny dog" i England. Hun er veldig oppmerksom på lille Agnes, og sier forsiktig i fra til oss dersom hun lager en lyd eller beveger seg i kurven sin (selv om vi alltid er i samme rom,- aldri la hund og barn være alene uansett rase).

Foto:Google

Staffordshire bull terrier ble i sin tid avlet fram for å være en omgjengelig og menneskevennlig hunderase (men kan være aggresiv mot andre hunder), og går derfor for å være den perfekte hunden for barnefamiler. Faktisk er dette en av få raser som har fått sin hengivenhet ovenfor barn beskrevet i rasestandarden, og den eneste rasen som beskrives som ”fullstendig" pålitelig:)
Vi var veldig spente på hvordan Selma ville takle å få en baby i hus etter 9 år som bortskjemt enebarn, men det har gått over all forventning!

Glad fredag:)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååå.... så herlig:) kjempe kos å se at Selma passer på:)
Ha en herlig kveld

Klem Merete

Blått til lyst sa...

Herlig!
Men -godt dere ikke tror Selma for vel. Hunder og barn er ikke alltid en god kombinasjon.
Vi var forresten nabo til en familie med 5 barn og en Skotsk fårehund. Hunden var eldst. Alle barna hadde lært å gå ved å henge i halen/pelsen til Lulu hund. Var ett barn i lekegrinden, satt Lulu helt inntil grinden - og lot gjerne det lille barnet trekke ut værhårene !!!!!
Så skjedde det også at foreldrene i huset var på teater. Midt under forestillingen kom vakten mellom seteradene med lommelykt. Barnevakten til de fem barna kom ikke i nærheten av barna - foran soveromsgangen lå Lulu med alle tennene klar. Og ja, hund og barnevakt var grundig introdusert for hverandre før foreldrene gikk. Hunder gir mange flotte opplevelser, og det gjør barn også *S* - kos der videre! - Liv

Linda Himlingen sa...

Så koselig! Alltid spennende å høre når ''hundefolk'' får det første barnet. Så fint å høre at Selma passer på det nye familiemedlemmet! Tror nok hun blir en god storesøster! :)