tirsdag 7. august 2012

HverdagslivDagens tredje kopp med kruttkaffe smakte ekstra godt med pannekaker til:) Bra lunch. Kanskje rekker jeg en kjapp dusj før vi skal ut på trilletur? Eller ikke...Forte oss ut nå før regnet kommer! Selma er klar,- jeg må ut av kosedressen først. Vi blogges!

God tirsdag:)

10 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

SÅ skjønn ei lita jente;)Har samme vippestol selv- og den er veldig bra synes jeg. Ikke lett å slippe unna regnet- men håper dere koser dere på tur allikevel. Man trenger kaffe når det blir litt lite søvn- det er sikkert og visst. Utrolig lekker garderobe den lille har, så koselig når så mye av det er hjemmelaget- det er virkelig det lille ekstra;)

HildeSu sa...

Så koselig det ser ut.... Ønsker dere fine dager sammen....!

Mvh HildeSu

☆Therese sa...

Hi hi, så herlig!!
Kjenner meg litt i igjen også, bortsett fra at det var kulde jeg måtte se opp for (ikke regn).

Nyt tiden!
klem

Heims verden sa...

Har ikke fått gratulert dere enda, men gratulerer kjempe masse med ei herlig lita tulle! Nydelig:D

Li/Småtingene sa...

Herlige hverdagen! Vekker minner... Min lille "søtnos" er 16 og på vei til USA for et helt år i disse dager... Kjenner derfor jeg blir en smule nostalgisk av å se slike bilder... Sukk! Nyt det :))

:)

Anonym sa...

Så kjempe koselig hverdag dere har:)
Kos deg masse:)

Klem Merete

Alberte sa...

Nyt stundene sammen!

cissemosse sa...

Nå har jeg handlet inn garn til den skjønne jakken i forrige innlegg og skal starte neste uke!! (Kveldsvakter på jobb hele helgen..blæh) Gleder meg, selv om jakken kanskje blir seende litt annerledes ut på mitt lillestore rampetroll. Ikke like fredelig liksom... Kos deg videre!!

Hvit Villa sa...

Fint hverdagsliv! Ja takk til hverdager med lille, fine Agnes:-) Håper dere nyter tiden innimellom slagene. Fortsatt god sommer!

Grip dagen sa...

Gratulerer! For en lykke å få sitt barn i armene og for et under å se sin egen lille avlegger gro!
Ønsker dere flotte dager og fint trillevær!
Klem Marit