lørdag 11. august 2012

Helgens outfit


Da er det tid for helgens minioutfit igjen,- dagene flyr! I dag har det vært deilig og varmt her i Asker, og lille Agnes har ligget med tåsene bare for første gang:) Vi har hatt hyggelig besøk av bestemor May og bestefar, morfar og Sissel, og kost oss med is, kaffe og kringle.


Helgens minioutfit: Sommerlig og luftig sparkedress fra "Wheat" i blek rosa, med en kortarmet body under fra H&M. Dressen har søte detaljer som små hjerter i hullmønster og er praktisk med trykkapper hele veien nede. (For ordens skyld,-  innlegget er ikke sponset).Denne er i str 56, men begynner alt å bli litt knapp,- godt den er uten ben så den kan brukes  mer enn bare en gang;-) Nurket vokser så utrolig fort, og vi suger til oss hvert eneste sekund,- i går kom det første smilet (nei, det var ingen grimase*s*), og mamsene måtte ta seg en tår..thihi...snakk om å være full av hormoner:)

Lille Akrobat

Ønsker dere en fortsatt fin lørdag!

4 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

Så fin ♥

God helg!!

Vitt hus med svarta knutar sa...

Naaaaw så fin hon är!! Första leendet är sååå speciellt. Det har varit en fin dag här också, med sol och värme, det är bara att njuta...

Önskar dig en fin fortsättning på helgen!
Klem,
Regina

Alberte sa...

De deilige, små, vakre føttene!!!!Jeg kjenner suget etter en liten lykke til:-) Deilige Weat!!!!

Hvit Villa sa...

Nydelig! Wheat har så mye fint og deilig:)