fredag 13. juli 2012

VentetidVi venter og venter, og terminen er nå bare få dager unna. Snart, veldig snart skal vi få møte og bli kjent med dette lille fantastiske mennesket som er vår datter. Hver kveld legger vi oss spente med tanken "skjer det i natt?", mens vi våkner forventningsfulle neste morgning "kanskje i dag".
En dag...veldig snart.
Ønsker dere alle en strålende helg!

10 kommentarer:

Alberte sa...

Ventetiden...akk, det kommer til å bli så vidunderlig. Nyyyt hvert øyeblikk - og husk!!! La mobilen ligge de første timene. Det aller første møtet er hellig - bånd skal knyttes....blikk møtes...lykke lykke til!

Blått til lyst sa...

Lykke til! Så snart mammaen med babyen i magen begynner å pusse vinduer og vaske ned huset, skal du se den lille kommer *S* Slutter meg til kommentaren over - lukk dere inne i deres egen verden de første timene - alle gode ønsker fra Liv

Anonym sa...

Ønsker dere masse likke til, dette blir fantastisk for dere:)

Kirsten Elisabeth sa...

Det er så jeg nesten går tilbake i tid da jeg fikk barna mine! Fantastisk tid, og så utrolig masse inntrykk.
Er også enig med de andre her, ikke la noenting forstyrre dere de første timene, nyt de første øyeblikkene før hordene strømmer på!

Klem fra mamma til fire :)

Agnete sa...

Å så hærlig! Ventetiden er så utrolig spennende,litt som å vente på julaften hver dag ;) Er så heldig å fått oppleve dette tre ganger, ett år siden siste gang og det sitter fortsatt friskt i minnet. Men jeg husker jo også veldig klart hvor møkka lei jeg var hehehe :) Mange blandede følelser. Masse lykke til alle tre!

Monica sa...

Hei på deg.
Ønsker dere masse lykke til! Nyt hvert øyeblikk!
Smil og klem fra Monica

Yvonne sa...

åååå så lekkert!

Anonym sa...

Ha ha ha!Selv ringte jeg mamma og en venninne under syingen, var vel litt vel euforisk! Men blir altså ikke fornærmet om ikke jeg får en telefon da altså!
Klem fra Else C.

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Og jeg som trodde jeg var den første venninnen du ringte etter fødselen;-) Søren å...ha ha! Forundrer meg forøvrig ikke at du snakket med fler under syingen,- du er jo en fødemaskin uten sidestykke,- helt rå! Blir nok endel smser fra meg når vi er på Riksen;-)*smask*

villa-rosengarten & cockerlove sa...

Hi - I just found your blog and love your garden cabin and interior! Best wishes for the expecting coming days ;-) hugs, Barbara