lørdag 3. desember 2011

LesekrokJeg har lenge savnet en ordentlig lesekrok i huset, og av mangelen på godt lys har jeg endt opp med å sitte på badet (!?!) å lese husmorpornografien min,- les: glansede blader;-) Der kan lyset dimmes opp og gulvet er varmt og godt, men det ter seg ikke særlig bra for en interiørblogger å forvises til do for å få sitt ukentlige påfyll.


Førjulsgave til meg selv,- nytt tilskudd til kelimsamlingen min.

Jeg har prøvd å sette opp en leselampe i forbindelse med sofaene,- både stående og hengende, men det så bare rotete ut. Jeg har prøvd med en gammel skuvseng på kjøkkenet, men det ble for voldsomt, og godstolen jeg dro inn i spisestuen ble bare helt feil. Så da var det kun en plass igjen i 1 etg,- kroken til Selma ved bokhyllene. Der har hun godtet seg i en gammel clubstol, fylt med masse deilige pledd, og tviholdt på plassen,- med god grunn!Men jeg har innerst inne alltid visst at dette er det perfekte stedet for ro og hvile, med kort vei til bøker og med prima utsikt til kakkelovnen. Så da måtte jeg komme med et kompromiss som gagnet både to og firbente.
Og det kom heldigvis av seg selv da jeg holdt på å gjøre om på soverommene oppe,- til overs i omrokeringen ble denne sjeselongen som var en del av sittegruppen på kontoret.At jeg ikke hadde tenkt på det før! Den gled rett inn, og er lang nok til at både jeg og Selma får plass! Med på "kjøpet" fikk jeg min egen tåvarmer som kommer godt med i vinter, og prinsessen selv ser ut til å være fornøyd med å bli forvist til fotenden;-)


Pusepleddet til baby i brunt måtte vike for fotoshooten, og hovedpersonen selv føler seg noe rampete over å få ligge rett på mammas teppe til ære for fotografen.

Jeg har endelig fått min etterlengtede timeout krok, og ser fram til å hente inspirasjon i noe mere sosiale omgivelser:)

Ha en flott helg!

5 kommentarer:

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Så herlig lesekrok du har fått ordnet deg:) Lenger etter en slik krok jeg ogå, men enn så lenge så må jeg bite i det sure eplet og leser for det meste på sengen ...sågar med ordentlig lys. Slipper å lese på badet jeg da:)
Flotte bilder du viser, skjønner godt at vofsen trives ja:))

Ønsker deg en flott adventshelg:)
Klem Marianne

Nooria sa...

Det så ut som en deilig krok! Jeg kunne godt kost meg med interiørblader der ;-).

Linda Himlingen sa...

Koselig! Og Selma er helt nydelig! Her ligger prinsessen der vi sitter/ligger. Ikke optimalt med tanke på de lyse møblene, men, men... En sånn krok har jeg planlagt oppe på loftet med tid og stunder, må bare bli ferdig med oppussingen først!
Ha en fortsatt fin lørdagskveld! :)
Klem

Neet sa...

For en koselig krok!:)

Therese sa...

Lesekroken din ser herlig ut! Og når det faller i smak hos flere er jo det toppen ;o)

Har en deilig "lesekrok" vi også, men for tiden er det dårlig med leselys der - lampene er ikke kommet på plass etter oppussingen...

Nyt søndagen!
klem