tirsdag 9. juni 2009

UteromPå kortsiden av utehuset lå det en ujevn og humpete liten plass, som badet i sol hver ettermiddag. Sol får vi jo aldri nok av, så dette måtte utnyttes:-)


Helt i enden skimtes terrenget som skrånet nedover mot hagen,-underlaget var en blanding av store stein, grus, jord og (u)gress...Vi prøvde å sette en sittegruppe der slik det var, men med 30 cm i høydeforskjell fra ene siden til den andre, fikk vi raskt følelsen av å være på danskebåten;-)Fram kom derfor hakken og spaden, og "pløyde åkeren"...deilig å se ren jord!Et lite lass med sand ble fordelt utover.....før leggingen av steinen (denne gangen selvvalgt og i system*s*) kunne begynne.Vi valgte å ikke legge duk under, da vi vil ha gress og div stikkende opp mellom sprekkene,-Her skal det ikke se for frisert eller nylagt ut;-)Vi kom hit, før lageret vårt tok slutt. Et nytt lass med sand ble kostet ned i sprekkene, og stabiliserte dermed også steinene ytterligere. Så i dag går turen til butikken for å kjøpe det resterende. Plassen skal innvies til helgen med påfølgende bilder;-)


Selma-grodan bevitnet det hele med et halvt øye fra matten sin, og synes vi styrer unødvendig fælt i varmen..thihi.

7 kommentarer:

Landlig eleganse sa...

Så deilig med en slik liten plass i ettermiddagssolen! Klart den må utnyttes...
Har et lite spm. ang. et servise fra Egersund, tror det heter Rococco (en variant er Grøn Anna i Sverige). Synes det er helt nydelig, men har inntrykk av at det er vanskelig å få tak i...Hender det at du har deler av dette serviset inne? Skulle så gjerne hatt noen deler til, til dekor på veggen. Dette serviset minner om bestemoren min og betyr derfor en del for meg!

Mette

Kristin sa...

Så fint det blir:-)Lykke til med videre jobbing!
God kveld fra Kristin

Therese ~ Fjellrosa sa...

Jeg er spent på bildene som følger. Utgangspunktet nå er jo knallbra. Godt jobbet :)

Love Your Homes sa...

Jisses.....det är go i er piger, förstår att Selma grodan tittar lite förvånat på er.....tjejer reder sig sjelve, eller hur, Cat? jag klappar händerna av förtjusning hos mig.

Pass på ryggen bara, jag vet....

Klem från
Ia

Anetteshus.com sa...

Nydelige bilder! Det ser kjempe-flott ut! Koselig liten plass dere har laget:)

Klem Anette:)

Livs Lyst sa...

Det er SKIKKELIG gøy å følge med på det dere gjør med huset og hagen deres!!!!

Jeg har det interiørbladet dere viste deres "gamle" hus i. Jeg har virkelig "støvsugd" de sidene. Kikket på dem igjen og igjen. Dere er rett og slett kjempe flinke og det er digg å vite at man kan få det til selv om det er gammelt og skikkelig slitt!

Lykke til videre!
Hilsen Liv på Livs Lyst

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Fantastisk fin uteplass, dere har virkelig jobbet hardt.
Gleder meg til å se fortsettelsen.
Selma ser ut som en koselig hund, jeg er "bestemor" til en hvit og grå staffordshire bullterrier, han er også en veldig snill og glad hund.
Klem...Ellen