fredag 15. mai 2009

Kom mai du skjønne milde...Ute står mandeltreet i full blomst, og jeg blir helt stum av beundring over hvor vakker denne tiden av året er! Våren kommer like etterlengtet hvert år, men jeg ser den klarere enn på veldig lenge i disse dager! Takk!Inne er det dessverre ikke like hyggelig,-yttertaket som i følge taksten var tett, har vist seg å være både lekk og med råte, så nå er forsikringsselskapet trukket inn i saken.
I og med at ikke omfanget av skadene er helt avdekket enda, tør vi ikke liste og male videre i tilfelle deler av veggene må åpnes (igjen) *snøft*
Så da får vi heller prøve å tenke positivt, og fokusere på gledene i livet......som lille skjønne Selma*s* Måtte bare knipse dette bildet av nurket i dag da jeg var i hagen for å ta bilder til butikken. Synes hun likner på en selunge der hun sitter og soler seg, med en positur som får Den Lille Havfrue til å blekne;-)

Jeg har også vært på utsalg i en spennenede gammel låve i helgen som var. Ved første øyekast så alt ut som søppel, men jeg så raskt ting som glitret mellom alt skrotet;-) Det begynte selvsagt å regne da jeg skulle ta bilder av noen av funnene i går, så her kommer bare en liten smakebit!(støvete og møkkete rett fra låven) .


Lampene skal sprayes med krom-spray etter inspirasjon fra "Mitt Hus Ditt Hus",- tror de havner på nattbordet med et par lekre hvite skjermer.

Fra små funn til et veldig stort: Gratulerer kjære fetter Edvald Boasson Hagen med etappeseieren i dag!! Du imponerer!!! Way to go:-)


Foto: VG

4 kommentarer:

Love Your Homes sa...

God morgon i mandelblomstren.....det kanske inte är så farligt med taket, det ordnar sig nog snart.

Lilla Selma ser ut att njuta av tillvaron på sin sten.

Jag skall försöka finna lite perenna växter idag, men först blir det till att spise frukost.

Stor Klem från Ingela

Anettes hus sa...

Så herlige bilder!! Så mye fint du har funnet!!

Vil ønske deg en fin 17.mai i morgen!!

Klem Anette:)

My Wonderworld sa...

Saa mye fint du har kjoept! Digger de lampene ;-)

Ha en fin fin uke!

Anonym sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室