mandag 20. april 2009

Skjønn søndag!Været har virkelig vist seg fra sin beste side her i Oslo i helgen! På søndag stod vi litt tidligere opp en planlagt (rart hvor mye lettere det er når det er lyst ute*s*), slik at vi fikk lurt inn litt kvalitetstid i solskinnet, før vi begynte med oppussingen. Turen gikk til fots ned til idylliske Konglungen,-en helt fantastisk plass i Asker, helt nede ved Oslofjorden. Jeg er så glad for at vi har slike områder i nærmiljøet! Her ligger vakre gamle hus tett i tett, og skuer utover sjøen, hagene er store og frodige, og badhusene ligger på rekke og rad, klare for sommerens rike liv! Balsam for sjelen!Etter denne vitamininnsprøytningen, var vi klare for dagens økt i huset! Litt "vanlig" jobb ble det også for min del,-her må man utnytte det fine været;-) Vi har fått inn et herlig parti med vintage sommer-tøy hos Elsa K, og min snille kusine Ida sa seg villig til å stå modell for meg. Så da ble det en morsom og sosial fotosession i hagen, med påfølgende kaffe og kake i glassverandaen*s* Det må også sies at Ida sporty dro på seg malerbuksene etter endt jobb, og hjalp til med første strøk på soverommet. Thanx!Ha en luftig ukestart!

5 kommentarer:

Villa Kos og Kaos sa...

Så nydelige bilder!
Det er gull verd å ha slike plasser i nærmiljøet..
selv bor vi midt i mellom Trondheim sentrum og bymarka, begge deler i gangavstand. Perfekt for oss!
Så heldig du er som har slike flinke slektninger som kan brukes både som modell og malemester!!
Nydelige klær var det også!
Ha en super mandag!

My Wonderworld sa...

Omgivelsene deres er fantastiske. Flott å høre at dere også klarer å sette av litt tid til dere selv!

... jeg merker at hver gang du poster et innlegg sitrer det av forventninger og jeg kommer ikke fort nok inn. Det er så gøy å følge huset deres og pågangsmotet ditt er virkelig smittende.

Ha en fantastisk uke!

Mette sa...

Kongelungen er Askers mest idylliske sted, spør du meg. Vokste opp rett ved (Leangkollen), og skulle gjerne hatt hytte der - men dessverre er det litt dyrt. Er veldig nysgjerrig på hvor huset deres ligger nå, i og med at dere har gått til fots...;o)

Anettes hus sa...

Hei! Så mange nydelig bilder!!! Herlig med en tur ned til fjorden på morgenkvisten!!

Lykkr til videre med oppussingsarbeidet!!!
Dere er så flinke! Gjør dere alt selv?!

Klem Anette:)

Monika sa...

så utrolig flotte kjoler:D