tirsdag 17. februar 2009

Kort innpå...... for å vise badekaret som er kommet på plass i dag:-) Ble veldig fornøyd med resultatet! Fargen kommer igjen ikke til sin rett, men sånn er det når all oppussing av huset skjer etter jobb...i mørket*s* Nå er det kun maling av vegger, tak og lister, før første rom endelig er i mål! Bare 13 igjen...*snøft*At vi har valgt rett farge til badet (og huset), kom fram i dag...godt gjemt under tykke lag med lim og maling. Av alle ting skrapte vi fram den "rette grønnfargen" på tvstuen oppe! Helt perfekt i nyansen! Det er nesten så jeg får lyst til å bare pusse lett og vaske godt over gulvet, og så forsegle det hele med et par strøk med lakk! Det vil nok dessverre bryte litt med resten i uttrykket, men det hadde blitt utrolig tøfft!

Ellers må jeg bare beklage laber aktivitet som bloggleser om dagen,-kommer sterkere tilbake;-)

19 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Wooow..
For et nydelig bad og badekar :))
Skikkelig lekkert !!!

Hele huset deres blir bare såå lekkert ;)

Klem,Kari

Cathrine sa...

lekkert... elsker stilen og huset deres..;) keep working!!!

Love Your Homes sa...

Ni är helt otroliga i ert arbete, you go girls......imponert av stora mått.

Kommer strax igen,
Ingela

My Wonderworld sa...

Så gøy at første rom snart er i boks!

... har dere tenkt til å ta hele huset før dere flytter inn? Med så mange rom, så gjør det kanskje ikke noe at ikke alt er ferdig ;-)

Anonym sa...

Heisann
Flott badekar!!Har du malt inni badekaret,eller kunn på utsiden?
Klem,
Susanne

BROCANTE sa...

Hei - har du vært på Home & Cottage. De har et slikt gulv som er så flott! Litt maling sitter igjen på plankene. Helhetsuttrykket er bare så flnt at jeg fikk lyst på et slikt gulv selv. Ta deg en tur og se på det - på Alna senteret!

Therese sa...

Himmel så flinke dere er !!!

Badet er nyyyyyyydelig!

siren sa...

Skikkelig vakkert badekar, jeg tror dere blir å få det sååå fint! :)

Trude sa...

NYDELIG! Gleder meg virkelig til å se fortsettelsen :)Liker bloggen din veldig godt, ha en fin dag.

hanne~ sa...

hvor der det fint!

Lycheli sa...

Sååå lekkert badekar Cathrin!!

Det er virkelig spennede å følge prosessen deres altså! Må si dere er KJEMPEFLINKE! Så utrolig mye jobb, men så ser det jo ut som det kommer til å være verdt hvert eneste sekund med slit, for det blir VIRKELIG flott hos dere!

Så gøy å følge et prosjekt helt fra starten! Jeg titter stadig innom! Kos dere videre med skraping, pussing, maling og ikke minst herlige innkjøp og plassering av detaljer:)

Klem Tone

Mona. sa...

Oioioiiiii,dette ble jo supert.....nydelig farge på badekaret !!! Så morsomt med den grønne gulvfargen du fant....helt riktig farge,for oss som elsker denne stilen.....synd du ikke kan bruke den. Men bra blir det nok uansett,til slutt......men 13 rom koster jo ikke bare mye jobb,koster jo litt penger også....dessverre.. Stå på videre,koser meg med alle innleggene dine.....og tenker på hvor i Asker dette nydelige huset står. Da vi bodde der,kjørte vi ofte på "spionrunder",og drømte oss vekk,i alle vakre og gamle hus......nemlig :) Kos deg videre,og gi Selma en ekstra klem :)

christinasinteriør sa...

Dettte hjemmet kommer til å bli sååå bra! Gleder meg til hert bilde!
Lykke til!

Jannicke sa...

SÅ flott badekar!!!
En fryd å se på, og sikkert enda kjekkere å bade i!

Nooria sa...

Nydelig badekar og badekar hjørne :-).

Det gulvet burde du virkelig beholde!

Ada och Emil sa...

Oo, i am dreaming of the same kind of bathtub :)
Lucky you!

Trude sa...

hi hi...det er nok en skjorte, håper mottaker blir fornøyd med et lekkert monogram på den :)
Glemte å spørre hvor dere kjøpte kar fra. Leter etter et spesielt, men finner det ikke i Norge. Da er det kjekt med litt tips om hvor en kan handle fra det store utland.
Ha en fin dag, så høres vi igjen.

BROCANTE sa...

Hei igjen. Home & Cottage er en ny interiør kjede - tror de ble startet på ruinene av Interiørland. De har tre-gulv som er importert fra Kina - gjenbruksmaterialer fra husene som ble revet i BeiJing før OL. Ja, ja - mange ting man si om det, men i alle fall er gulvet lekkert. Det hadde noe av de samme fargene i det du har skrapet fram nå.

Beautiful Living sa...

Hadde jeg ikke kommentert her?? Badekaret ser helt fantastisk ut! Har en kjøkkenutfordring til deg! :Dagny