mandag 8. desember 2008

Her går det unna...

Takket være dyktige snekkere, er det alltid en glede å komme til huset for å se hva de har gjort "siden sist". Og nyskjerrige som vi er, så må vi ut dit nesten hver kveld;-) Nå er det gamle badet en saga blott,-gulvet er pigget opp og alle vegger nede. Endelig fikk vi se sånn ca hvordan kjøkkenet vårt vil se ut. Det (ny)gamle do vinduet som sees rett fram skal blendes igjen, og under kommer en lang kjøkkenbenk, med komfyr på midten. To gamle små art deco vinduer skal inn på hver side av komfyren,- vel og merke dersom de kommer hele fram i posten fra England*s*

Kjøkken

Oppe er det gamle kjøkkenet et skritt nærmere å bli bad. Gulvet er fjernet, og all stubbloft er sugd opp. Jeg har lett meg halvt i hjel etter klassisk hexagon gulv, men det er ikke å oppdrive her til lands. Har vært i kontakt med flere leverandører i USA, men de shipper ikke til Norge:-( Så nå ser det ut til at det får vike for octagon flis istedet,-det kan jeg få bestilt fra England... De er litt større i str, men har noe av det samme uttrykket. Dersom noen vet om leverandører som shipper hexagon flis til Norge, så meld fra innen i morgen tidlig:-) Da kjøres nemlig bestillingen min til London inn*s*Bad oppe
Ha en fin ukestart!

9 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

å så gøy og spennende :)
Dette blir det moro å følge videre med på :)
Et flott hus dere har...

Klem,Kari

Anemone sa...

Spennende, og godt du har pågangsmot fremdeles. Dette blir mer og mer morsomt kam du skjønne.
Tenk den dagen du virkelig kan begynne på dekoreringen du!!!

Kos dere litt innimellom også da.

Beautiful Living sa...

Spennende, dette går jo i en rasende fart! :) Vet at www.annsacks.com sender til Norge, men husker ikke om de har de klassiske hexagon-flisene (du må nesten bare titte..) De har veldig stort utvalg og veldig fine priser. Har noen nydelige subway tiles til $10 per / SF (!). Du kan jo evt kontakte Tai.Pleasanton@annsacks.com og høre om de har hex-flisene, det er nesten enklere. Ellers har jeg en engelsk leverandør som sender til Norge, men til helt andre priser: http://originalfeatures.co.uk/. Har en engelsk leverandør til, men vet ikke hvor brosjyren er i alt flyttekaoset..

Nr. 5 sa...

Heisann
Så reportasjen i Rom 123, skikkelig lekkert. Må ha vært litt trist å flytte fra den superflotte leiligheten, men veldig deilig å få noe helt eget og nytt :) Elsker slike bilder som du viser her, der man kan drømme seg bort i hvordan det skal bli en vakker dag :) Åsså så gøy å få ha butikken sin rett utenfor døra, min drøm :)

Lykke til videre, jeg følger ivrig med ;)

Klem fra nr. 5

Beautiful Living sa...

Å, så spennende! :) Har du bestemt deg for badekar? Jeg har helt glemt å måle mitt...

Beautiful Living sa...

Ok, må bare tipse deg om en side til. Det er helt poengløst, siden de ikke shipper til Norge. Men jeg synes bildene og produktene er nydelige. (hex-, oct og subfliser)

http://www.crafthome.com/subsidiarypages/hextiles/hextileMainFramePage.htm

De har også en søsterside som lager husnummer-tall fra alle tidsepoker:

http://www.housenumberconnection.com/index.html

Jorunn sa...

Det er så spennende å følge med på oppussingen deres! Nydelige vinduer! Og badet blir sikkert helt fantastisk! Stå på og lykke til videre!
Klem

H elle K sa...

Så spennende, dette blir nok bra...Stå på ,men husk å nyte førjulstiden litt også.. Ha en fin kveld.. Kristin

Fru Langtind sa...

Hei

Ville bare minne deg på, om du ville kjøpe den smekken, hadde det vært supert å fått en mail med fullt navn og adresse!

Klem Fru Langtind