torsdag 20. november 2008

Med ønske om en god helg...

Denne blir helt spesiell for oss, da vi får nøklene til det nye huset. Endelig kan vi begynne å utforske boligen på ordentlig! Jeg har pakket ned brekkjern og maske, og krysser fingrene for at jeg finner mye originalt treverk bak all linoliumen;-)
Det er nå moroa begynner*s*
Blir vel også en intern gravøl her i huset, for å takke for alle fine år på Vestre Voksen Gård!

9 kommentarer:

Mona. sa...

Ååååå,så spennende,trodde dere hadde fått den for lenge siden,jeg......følger jo ikke helt med,vettu.....! Ja,da blir det nok action,tenker jeg.......hadde det vært meg,måtte jeg nok roa meg ned,med et eller annet.....hihiiii,det er jo bare så energikikk,å vite at det er nå DET BEGYNNER,liksom !! Tenker hjernen jobber overtid......det er jo så mye som skal i boks,med tanke på alle valg av materialer,og ikke minst,farger.....å,som jeg gleder meg til du viser oss noen smakebiter,for det håper jeg jo selvsagt på.....nesten så jeg ikke får sove inatt,på dine vegne.......vet jo hvordan det hadde vært,om jeg var i dine (nye gull) sko.......hihiiii :) Nei,nå skal jeg gi meg,du får ha ei super helg,skal tenke på dere..... klem fra kalde nord !

Anonym sa...

Vad roligt att få huset nu.

Hoppas verkligen det finns fina originaldetaljer som är sparade bakom allt linoleum.

Lycka till

Kram Lena

Beautiful Living sa...

Å, så spennende! Håper du legger ut masse bilder av prosessen! :)

Maliva`s verden sa...

Hei,du har sikkert ikke tid til å svare meg nå, men synes jeg kjenner igjen den lekre karaffelen du har.Er den gammel?lurer på om det er den samme vi har fått inn i vår gjenbruksbutikk..Gleder meg til å følge bloggen din videre, og lykke til med oppussing/flytting.
malivasverden

Maliva`s verden sa...

Takk for rask tilbakemelding.Hvis det står "Nøste"under kommer den fra Nøstetangen glassverk som ligger i Hokksund.Har akkurat vært der med jobben på omvisning.Klunk-klunk:)

oumberligating sa...

God Morning Norway! Stockholm calling! Verkligt fin bloggsida du har och vilket fint hus ni har. Jag och min fru reser runt mycket med husbil vi har varit i hela europa men ännu inte i Norge, mycket dålig av oss. I Stockholm så snöar det idag hoppas det gör det hos er också. Mvh från Peter Olofsson

Metteflette sa...

Hei hei!
Beklager at jeg svarer så sent men jeg så det ikke før nå at jeg VANT!!! Så utrolig gøy da! Må si at Selma er en utrolig dyktig hund altså! Nå har hun en venn for livet i meg :-)Og ja jeg heter Mette i virkeligheten så dette er jo helt perfekt! Tusen, tusen takk :-) Så ikke noe mailadresse her jeg men min er mettekv@gmail.com. Ha en herlig søndag! Stor klem fra Mette

Love Your Homes sa...

Så spännande att det är verklighet nu.
Jag fortsätter gärna att följa ert arbete med det nya huset.
Ha en god söndag, vi väntar oväder med snöstorm här hos oss....Ingela

Alex sa...

Så fint hus du har ;) Og flott blogg.

Heldiggris....jeg elsker å pusse opp ;)

;)