onsdag 24. september 2008

Vi har kjøpt oss hus!

Her skjer det mye om dagen! Vi har kjøpt en gammel enebolig! Skrekkblandet fryd, men sånn er det vel alltid med huskjøp? Vi har i lenger tid ønsket noe helt eget, da huset vi bor i nå er seksjonert, og vi "kun" bor i 1 etage. Det skal mye til å finne noe som matcher dette i sjarm og alder, men tror at det vi nå har kjøpt kan komme i nærheten;-) Det er et totalt oppussingsobjekt, med stor eplehage og et koselig bryggerhus der jeg skal ha "Elsa K". Fordelen med å kjøpe noe som ikke er "rørt" på snart 100 år, er at vi kan få det akkurat som vi ønsker...Nytt bad skal opp på det gamle kjøkkenet, badet nede skal rives etc...Vi har en sinnsyk jobb foran oss, men veien blir jo til mens en går:-) Så nå må jeg "ut" å finne gamle ovner, doble dører og div*s* Huset har også en gammel glassveranda, som dessverre ble tettet igjen på 40 tallet,-denne skal vi selvsagt åpne opp igjen, og gamle vinduer må også derfor beskaffes. Overtakelse er 20 november, eller før dersom vi for solgt kjapt her (krysser fingrene).

Dette skal bli bad...(Bilde Finn.no)

Så da er altså vår unike seksjon av Vestre Voksen gård til salgs,- 120 m2 med egen hage på Oslo Vest, med en stor del av loftet som nå er innredet til showroom. I tillegg følger det med en gammel stall, som brukes til bod. Det er med blandene følelser vi gjør dette, men tar en ingen sjanser i livet,kommer en aldri videre...

11 kommentarer:

Love Your Homes sa...

Jag får gratulera till husköpet, skall bli spännande att följa er färd och förvandling.....Ingela

Bak en Sky sa...

Gratulerer så masse!!!Gleder meg til å følge deg fremover for her blir det nok mye spennende!;)

Ha en god dag

Himmelblaa sa...

Så spennende! Regner med vi får følge med på oppussinga i bloggen din. Gleder meg!

christinasinteriør sa...

Gratulere med hus! Dette så kjempefint ut!!
Man må satse for å få til noe! Sikker på at dere gjør det rette!!
Ha en fin kveld!
Ps! Linker deg!

kleiva sa...

Gratulerer!! Blir moro å følge med på renoveringen!!
Kristin

Mona. sa...

WOW,så spennende !!! Og så bra for oss andre,som kansje får følge med på formingen av drømmehjemmet..... ;) GRATULERER SÅ MYE !! Gleder meg til fortsettelsen..... Ha en super helg :) Klem fra et vått Bodø !

me and alice sa...

Ett stort grattis till ert husköp!!
Vad spännande det ska bli att följa er renovering!
Kan se framför mig vad vackert ni kommer göra det!
Trevlig helg!
kram Susanne

Smineset sa...

Gratulerer! Det kommer nok til å bli knallfint! Gleder meg til å få de mer og følge renoveringen!!

God helg! ;-)

Shabby Charm sa...

Gratulerer! Huset ser jo så sjarmerende ut. - Spennende! Det kommer helt sikkert til å bli enkelt å selge den vakre leiligheten dere bor i nå. Vi er på utkikk. Følger med på Finn :-)

God helg klem

MonaLisa sa...

Grattis med huskjøp ja - og dette vil du ALDRI angre på. Bare noen små stunder når huset står opp ned, og du "tror" du aldri blir ferdig. Men sånn er det, og det er livet! Ett vakkert hus. Gjett om jeg vil følge med!Ha en strålende høst dag

Bella sa...

Gratulerer med hus, så morsomt, jeg har tittet på det huset selv!

Jeg håper vi får følge renoveringen her på bloggen din (som er kjempe deilkat og inspirerende)!