tirsdag 8. juli 2008

Mere skattejakt...


I dag har vi vært på besøk hos mine svigerforeldre igjen....
Vi ville "bygge" en liten agilitybane i hagen deres, for å trene/leke litt med Selma. Ferden gikk derfor inn i garasjen/vedboden deres (som er et gammelt grisehus), for å hente noen planker vi kunne lage hopp med. Mens jeg står der og roter i gammel plank, ser jeg plutselig to små ører som titter opp....Hm...Selma står bak meg og logrer lekent og utålmodig med halen, så det kan ikke være hennes ører:-) Dette må undersøkes nærmere...Jeg klatrer over div hindre som takbjelker og hønsenetting *au* (dette er på loftet i boden med 1,50cm ståhøyde), dunker hodet i lysrøret som deretter går...og det blir bekk mørkt. Gjennom en liten sprekk i ytterveggen som slipper inn en stripe sollys, skimter jeg fremdeles de to ørene, og jobber meg framover med kroket rygg...Da jeg når målet, dukker det opp ut av intet en gammel og sjarmerende gyngehest! *Lykke* Den viser seg å være svigermor sin som hun fikk for over 60 år siden! Men at den var tatt vare på og lå der, ante hun ikke!

Vi fikk forsiktig løftet den ned, og børstet av den det værste støvet som hadde samlet seg gjennom alle årene, og deretter skrittet den bestemt inn i bagasjerommet vårt klar til å bli med hjem. Nå har den gamle blakken fått god og kjærlig pleie, i form av en mild og varm grønnsåpevask , og står kneggende fornøyd i sin nye bås,- foran ovnen i vår spisestue! Vi har alt døpt han Victor,- en staselig og solid herremann, som etter alt for mange år alene og forlatt i mørket, endelig har kommet seirende ut, og fått det livet han fortjener!5 kommentarer:

Ada och Emil sa...

LOVELY!!

Love Your Homes sa...

Vad stilig han är, Victor! // Ingela

Drømmefangeren sa...

Lykkelig hadde jeg vært om jeg hadde ramlet over en slik flott hest.

Line sa...

OJ!,lyckliga Du, han (Victor) är super fin!!

sinnlighet sa...

Här kommer det en svenska inramlande på Din blogg, som kan tänka sig att dö för Din underbara häst!!!

Din blogg, Din butik, Din stil.... allt allt får tio poäng av tio möjliga!! Jag vill gärna låna bilder av Dig till min lilla darlingblogg Wabi & Sabi, och hälsar Dig välkommen till Sverige och Österlen via cybervägen ;)

Genuint äka kommentarer från Agneta på skånska Österlen